Tervetuloa

Toimitusehdot

 

Toimitusehdot

Tilauksesi lähetetään postin kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluessa. Loka-Marraskuun sesongin aikana toimitusaika voi olla noin 1 viikko. Pienet tilaukset lähetämme kirjeenä tai ns. pienlähetyksenä, jotka tuodaan postilaatikkoosi. Isommat lähetykset lähetämme postipakettina, joka noudetaan postista. Ilmoita meille sähköpostilla [email protected] jos haluat pakettilähetyksen perille kuljetettuna. Paketin kotiinkannosta perimme todelliset kustannukset.

Toimituskulut kotimaassa ovat vain 4,96 € / tilaus. 

Maksutavaksi voit valita joko verkkomaksun tai maksun laskua vastaan. Uusilta asiakkailta vaadimme verkkomaksun.

Mikäli olet tilannut Ankilta aiemminkin ja tilaajanimellä ei ole maksuhäiriöitä, on käytössäsi maksaminen lähetyksen mukana seuraavalla laskulla. Myös yritykset ja yhteisöt, joiden luottotiedot on vapaasti tarkistettavissa, voivat valita maksutavaksi laskutuksen. Postimyynti Anki pidättää itsellään oikeuden valita maksutavaksi laskutuksen sijaan ennakkomaksun.

Tuotteilla on 14 pv palautusoikeus lähetyksen vastaanottopäivästä alkaen. Palautukset tulee tehdä ns. Asiakaspalautuksena. Ohjeet siihen saatte omasta postitoimipaikastanne.

Postimyynti Anki Oy on Suomen vanhin postimyyntiliike, perustettu 29.4.1931

 

Yhteystiedot

Toimitusvarasto Syylärikatu 3 ovi 8, 37150 Nokia
p. 03-2656165
[email protected]
Y0989502-3

 

Meistä

Olemme Suomen vanhin postimyyntiliike jo vuodesta 1931, kun Arvo Laine perusti sekatavarakaupan Muroleen kanavalle. Kaupan takahuoneesta hän aloitti postikorttien -ja erityisesti joulukorttien postimyynnin. Tämän jälkeen yritystä on jatkanut aina uusi sukupolvi ja olemme edelleen pieni - nykyään Nokialainen perheyritys.

Nettikauppamme - ja tilauksesta myös tuotekuvastomme - on käytettävissäsi. Myymme Nokialta käsin kaikkia kuviteltavissa olevia kortteja, muistamisia, adresseja, kynttilöitä ja muuta pientä. Teemme yhteistyötä niin suomalaisten käsityöläisten, kuin myös taiteilijoiden ja valokuvaajien kanssa. Kaikki korttimme painatamme Tampereella Offsetpalvelussa ja suunnittelutyön teemme itse. Ota rohkeasti yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa tai yhteistyöhön liittyvissä asioissa!

Tutustu ja ihastu mm. yhteen Suomen laajimpaan joulukorttivalikoimaamme ja tilaa korttisi helposti ja käsikauppaa edullisemmalla hinnalla!